Follow us on

HACCP

zkratka anglického názvu Hazard Analysis and Critical Control Points, tedy analýza nebezpečí a kritické kontrolní body (někdy také jako systém kritických bodů), která se ve světě používá pro systém preventivních opatření. Ta slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli. Systém HACCP udává, jaké prostředky a postupy jsou nezbytné k tomu, aby se předcházelo nebezpečím, která ohrožují zdraví konzumenta ještě předtím, než se mohou projevit.

Nabídka práce

všechny nabídky

V tomto distribučním centru nejsou momentálně žádné volné pracovní pozice.

Proč si vybrat Hopi?

Naší předostí je vysoká orientace
na zákazníka a spokojené zaměstnance.

více o hopi
Pokrýváme celou Evropu
Stabilita, pružnost a bezpečnost v jednom
Poctivý zaměstnavatel
Kvalitní péče o zákazníka
Zvyšování efektivity
Dáváme prostor lidskému potenciálu

Společnosti,
které nám již důvěřují

Vybrané reference
P&G Tesco Lindt Ahold Haribo Tipafrost DR. Oetker Hollandia Bohemia sekt Mondelez